Λάρισα: Το τραγικό τέλος για 35χρονο. Η αληθινή ιστορία κρύβει ένα μεγάλο δράμα35
Η είδηση σόκαρε την Πέμπτη την κοινωνία της Λάρισας. Ένας 35χρονος βρέθηκε νεκρός από ηλεκτροπληξία σε διαμέρισμα στο κέντρο της Λάρισας.

Όντως, αυτή είναι η πραγματικότητα για τους τύπους και τις αρχές. Η αληθινή ιστορία όμως κρύβει ένα μεγάλο δράμα.

Ο τριανταπεντάχρονος ήταν ένα ακόμη παιδί, που σε σχετικά νεαρή ηλικία αποφάσισε να φύγει από την πατρίδα του, τη Βουλγαρία, να κάνει αλλαγή φύλου για να συμβαδίσει με τη φύση μέσα του και να έρθει στην Ελλάδα για μία καλύτερη ζωή.

Έτσι, ως «Τζουλιάνα» πλέον, η καλλίγραμμη κοπέλα προσπάθησε να κάνει μία νέα αρχή, αλλά όπως σημείωναν, άνθρωποι που την γνώριζαν, «ο ρατσισμός και η ομοφοβία την έκαναν θα οδηγηθεί στα γνωστά δύσκολα μονοπάτια και να μετακινείται από πόλη σε πόλη, δουλεύοντας χωρίς καμία προστασία, ούτε καν τα βασικά».

Η τελευταία πράξη αυτής της γεμάτης όνειρα προσπάθειας για μία νέα ζωή, εκτυλίχθηκε σε ένα μικρό, παλιό διαμέρισμα στο κέντρο της Λάρισας.

Εκεί όπου η Τζουλιάνα, άφησε την τελευταία της πνοή, έχοντας πρώτα όμως προσπαθήσει όσο κανείς άλλος να κυνηγήσει αυτό το όνειρο.

Λάρισα: Το τραγικό τέλος για 35χρονο. Η αληθινή ιστορία κρύβει ένα μεγάλο δράμα Λάρισα: Το τραγικό τέλος για 35χρονο. Η αληθινή ιστορία κρύβει ένα μεγάλο δράμα Reviewed by pistepseto.net on 6:07:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια