Εκτός ορίων κόρη πασίγνωστης ηθοποιού! Μέθυσε και περπάταγε ξυπόλητη στον δρόμο! Αποκαλυπτικές φωτογραφίες!


blog post 32
Αυτό σίγουρα δεν περιμέναμε να το δούμε. Υποτίθεται πως στις καλές οικογένειες δεν συμβαίνουν αυτά, γιατί οι καταστάσεις είναι μετρημένες και τα παιδιά δεν ξεφεύγουν.
Είναι η κόρη πασίγνωστης ηθοποιού και την είδαμε να περπατάει ξυπόλητη και πολύ μεθυσμένη. Ο λόγος για την κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ.

Συγκεκριμένα το 21 ετών μοντέλο βγήκε να διασκεδάσει αλλά μάλλον το παράκανε λίγο και βγήκε εκτός εαυτού και ορίων. Συνέχεια παρακάτω…

Τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει το μοντέλο δεν ήταν και πολύ σεμνά με αποτέλεσμα να μην αφήνουν τίποτα στην φαντασία των αντρών. Σκύβοντας λοιπόν να μαζέψει το κινητό της που έπεσε στο πάτωμα είχε ένα άκρως αποκαλυπτικό ατύχημα και εκτός από το στήθoς που είχαμε σε κοινή θέα, είδαμε και την πίσω κίνησή της.

blog post 32

blog post 32

blog post 32Η μητέρα της Κιμ Μπάσιντζερ:

Αποτέλεσμα εικόνας για Κιμ Μπάσιντζερ

Εκτός ορίων κόρη πασίγνωστης ηθοποιού! Μέθυσε και περπάταγε ξυπόλητη στον δρόμο! Αποκαλυπτικές φωτογραφίες! Εκτός ορίων κόρη πασίγνωστης ηθοποιού! Μέθυσε και περπάταγε ξυπόλητη στον δρόμο! Αποκαλυπτικές φωτογραφίες! Reviewed by pistepseto.net on 10:48:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια

blog post 32