Το χθεσινό επεισόδιο σημείωσε το υψηλότερο ποσοστό από την αρχή της προβολής της σειράς

Οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» είναι καταιγιστικές και τα όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό Διαφάνι είναι αποκαλυπτικά.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η αποκάλυψη του Μελέτη πως είναι ο γιος της Ανέτ έφερε αναστάτωση στην οικογένεια των Σεβαστών, αλλά και ρεκόρ τηλεθέασης για τη σειρά. Συγκεκριμένα, το χθεσινό επεισόδιο σημείωσε ρεκόρ σεζόν, σημειώνοντας το υψηλότερο ποσοστό από την αρχή της προβολής της σειράς μέχρι σήμερα.

Οι Άγριες Μέλισσες ήταν, για άλλη μια φορά, στην κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις σε όλα τα κοινά. Με ποσοστό 40,1% προηγήθηκαν του ανταγωνισμού, στο δυναμικό κοινό 18-54, και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με την πλοκή τους.

Στις γυναίκες, η τηλεθέαση «χτύπησε» κόκκινο, αγγίζοντας σε επιμέρους κοινό το 57,4%, ενώ και στους άνδρες η δυναμική της σειράς ήταν εντυπωσιακή, φτάνοντας το 34,2%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το χθεσινό επεισόδιο της σειράς είδαν, κατά μέσο όρο στο σύνολο του κοινού, 1.501.577 τηλεθεατές.

Σχετικά Tags
Άγριες Μέλισσες


Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *