«Είχα στεναχωρήσει πολύ ανθρώπους δικούς μου και συναδέλφους»

O Νίκος Κουρής σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού και έκανε μια ξεχωριστή κουβέντα κατά την οποία εξομολογήθηκε πως σε κάποια περίοδο της ζωή του καβάλησε το καλάμι.

Ο Νίκος Κουρής ανέφερε τα εξής: «Θεώρησα ότι ξέρω πάρα πολλά πράγματα ή ότι μπορώ να κρίνω γι’ αυτά τα πράγματα. Στη δουλειά μας είναι πολυτιμότερο να μην κρίνεις και να δοκιμάζεις. Είχα ψωνιστεί. Πολύ δύσκολα κατέβηκα από το καλάμι. Είναι δύσκολο να το καταλάβεις, ακόμα και όταν στο λένε, δύσκολα το καταλαβαίνεις γιατί νομίζεις ότι είσαι ΟΚ.

Έχεις σταματήσει να είσαι δημιουργικός, έχεις σταματήσει να προχωράς, έχεις σταματήσει να ονειρεύεσαι κι έχεις σταματήσει και να βλέπεις τα πράγματα με καθαρό μάτι, αυτό είναι για μένα το καλάμι. Έχεις αρχίσει να έχεις πολλές έτοιμες ιδέες. Δεν είναι καλάμι ότι φόρεσα φιόγκους και βγήκα και δεν ξέρω ποιος είμαι. Καλάμι είναι να νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα. Καλάμι είναι να είσαι αλαζόνας. Είχα στεναχωρήσει πολύ ανθρώπους δικούς μου και συναδέλφους.  Μόνος γυρίζεις κάποια στιγμή το βράδυ σπίτι σου και το καταλαβαίνεις και προσπαθείς ξανά να μην είσαι τόσο ψώνιο».

Σχετικά Tags
Ναταλία Γερμανού Νίκος Κουρής


Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *