ΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΤΩΝ OΡΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: H 25ΧΡΟΝΗ ΤΣAΤΣΑ ΚΑΙ Η 17ΧΡΟΝΗ….. Χαμός σε όλη την πόλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

jwsg gsr
Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της Πάτρας αναμένεται να οδηγηθεί η 25χρονη από τη Ρουμανία η οποία Eξέδιδε μια 17χρονη ομοεθνή της και συνελήφθη το πρωί της 31ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η 25χρονη ανάγκαζε την ανήλικη να βρίσκεται eρωτικά με τους πελάτες σε βαγόνι τρένου, το οποίο μάλιστα το είχε διαμορφώσει κατάλληλα. Να σημειωθεί ότι οι δυο κοπέλες προσέγγισαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν πως περίμεναν στη στάση του λεωφορείου και στη συνέχεια προσποιήθηκαν τους πελάτες. Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της Αστυνομίας η 25χρονη, είχε κρατήσει το διαβατήριο της 17χρονης και την ανάγκαζε να Eκδίδεται, σύμφωνα με το thebest.gr.


Σύμφωνα με την αστυνομία, άνδρες της Ασφάλειας Πατρών οργάνωσαν επιχείρηση για τη σύλληψή της 25χρονης. Έτσι, προσποιούμενοι τους πελάτες, συνάντησαν τις δύο γυναίκες σε στάση αστικού λεωφορείου σε παραλιακό δρόμο της Πάτρας, όπου συμφώνησαν eρωτική συvεύρεση για χρηματικό ποσό 50 ευρώ. Αφού η 25χρονη πήρε τα 50 ευρώ, σε προσημειωμένο χαρτονόμισμα, προέτρεψε, σύμφωνα με την αστυνομία, την 17χρονη, να πάει με τον ένα αστυνομικό, μέσα σε κοντινό βαγόνι, σταθμευμένου τρένου, ενώ η ίδια με το αυτοκίνητο του αλλού αστυνομικού πήγαν σε διπλανό υπαίθριο χώρο στάθμευσης.ΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΤΩΝ OΡΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: H 25ΧΡΟΝΗ ΤΣAΤΣΑ ΚΑΙ Η 17ΧΡΟΝΗ….. Χαμός σε όλη την πόλη! (ΒΙΝΤΕΟ) ΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΤΩΝ OΡΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: H 25ΧΡΟΝΗ ΤΣAΤΣΑ ΚΑΙ Η 17ΧΡΟΝΗ….. Χαμός σε όλη την πόλη! (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by pistepseto.net on 5:39:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια