Το «Voice» έχει φτάσει στη φάση των knock outs και οι coaches θα βρεθούν στη δύσκολη θέση να αποχωριστούν κάποιους από τους διαγωνιζόμενους τους.

Δυο διαγωνιζόμενοι κατάφεραν όμως να προκαλέσουν λεκτική «μονομαχία» ανάμεσα στον Σάκη Ρουβά και την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελεονώρα Ζουγανέλη κλήθηκε να επιλέξει έναν από τους δυο διαγωνιζόμενους της ώστε να προχωρήσει στην επόμενη φάση του μουσικού διαγωνισμού.

Ο Σάκης Ρουβάς δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για την Χριστίνα Παπαδόπουλου και πως αν δεν περνούσε στην επόμενη φάση θα την «έκλεβε».

«Κάτσε να τα συμφωνήσουμε. Γιατί άμα είναι να πάρεις τη Χριστίνα, να στη δώσω για να κρατήσω άλλο ένα παιδί από την ομάδα μου. Μην όμως γυρίσει τίποτα άλλο και δεν την πάρεις και έχουμε τσακωμό. Να το συμφωνήσουμε τώρα που είμαστε αγαπημένοι» του τόνισε η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να μάθει τι άλλο του δίνει η coach.

«Όχι. Κι άλλο να δώσω; Δίνω την καλύτερη! Τι εννοείς; Τι άλλο θες να δώσω;» του απάντησε.

«Με το λαούτο ή χωρίς;» αναρωτήθηκε ο Σάκης Ρουβάς. «Με το λαούτο και καν’ το ότι θες» του απάντησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σάκης Ρουβάς την άφησε να διαλέξει εκείνη πρώτη.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *