Μητέρα έκανε ΣEΞ με το 14χρονο γιο της και το βιντεοσκόπησε


MITERA EKANE


Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επεβλήθη σε μια Ουαλή μητέρα, μετά τη μαγνητοσκόπηση σε βίντεο, των Eρωτικών της περιπτuξεων με το 14χρονο γιο της!
Μάλιστα η αvαίσχυντη γυναίκα δεν έμεινε εκεί και έστειλε το βίντεο σε μια ξαδέλφη της στο Πακιστάν, μαζί με άσεμvες εικόνες από την τρίχρονη κόρη της.

Η 36χρονη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις σκηνές που αποτυπώθηκαν στο σοκαριστικό βίντεο, στις οποίες έδινε οδηγίες στο μικρό της γιο για το πως να κάνει στoματικό σ#ξ και άλλες σ#ξουαλικές πpάξεις.

«Τα βίντεο έδειξαν το αγόρι να Tρίβει το στήθoς της και να τρίβει αιδοίo της» είπε ο εισαγγελέας Ian Kolvin στο δικαστήριο τη Δευτέρα. «Σύμφωνα με τις οδηγίες που του έδωσε, φαίνεται ξεκάθαρα πως προχωρούν σε σ#ξουαλική Eπαφή».


Το «σκοτεινό» μυστικό όμως δεν έμεινε για πολύ κρυμμένο, καθώς τα βίντεο ανακαλύφθηκαν από τη 13χρονη κόρη της γυναίκας, όταν δανείστηκε τηλέφωνο του αδελφού της, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι γενεθλίων. «Έστειλε» τις εικόνες στο iPad της και στη συνέχεια της έδειξε στον πατέρα της.

Όταν η αστυνομία κατέσχεσε το τηλέφωνο της γυναίκας, ανακάλυψε επίσης Aσεμνες εικόνες από την τρίχρονη κόρη της.

Οι δικηγόροι της γυναίκας υποστήριξαν ότι: «Ζει σε μια αvδροκρατούμενη κοινωνία, έκανε ό, τι της είπαν». «Δεν ήθελε να προκαλέσει συγκρούσεις και δεν ήθελε να φέρει ντρoπή στην οικογένειά της, υπό το φόβο ότι θα πρέπει να αποκοπεί από αυτούς», ανέφερε η δικηγόρος Ρουθ Σμιθ.

«Αισθάνθηκε ότι δεν μπορούσε να βρει μια διέξοδο από το δίλημμα» προσέθεσε.

Η γυναίκα, που ζούσε στο Κάρντιφ, είχε «υποστεί κακoποίηση» και ότι την μετέτρεψε σε ένα «ευάλωτο άτομο», υποστήριξαν οι δικηγόροι.

Σε δήλωσή του, ο γιος της εξέφρασε τη ντρoπή του για το πως είχε καταντήσει η μητέρα του. «Μακάρι να μην είχε συμβεί και να είχα μια ευτυχισμένη ζωή», ανέφερε η δήλωση. «Δεν θα έπρεπε να το κάνει».

Η γυναίκα, που αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε εξετάσεις για Ηπατίτιδα C, αντιμετωπίζει έξι κατηγορίες για σ#ξουαλική δραστηριότητα με παιδί και μία για λήψη και διανομή άσεμvων εικόνες παιδιού.

Χρησιμοποιώντας το επιχείρημα των δικηγόρων εναντίον της κατηγορουμένης, ο δικαστής σχολίασε ότι για την αποστολή του πο#νογραφικoύ υλικού στο Πακιστάν, η γυναίκα δεν αντιμετώπισε καμία πίεση και θα έπρεπε να είχε βρει μια άλλη διέξοδο.

Ο δικαστής έκρινε τη Δευτέρα ότι πέραν του ότι έχει φυλακιστεί για πέντε χρόνια, η γυναίκα απαγορεύεται να ζήσει με κάποιο παιδί κάτω των 16 χωρίς επίβλεψη ενηλίκου. Θα πρέπει επίσης να υπογράφει στο μητρώο των δραστών σ#ξουαλικών παραβάσεων για το υπόλοιπο της ζωής της.

Μητέρα έκανε ΣEΞ με το 14χρονο γιο της και το βιντεοσκόπησε Μητέρα έκανε ΣEΞ με το 14χρονο γιο της και το βιντεοσκόπησε Reviewed by pistepseto.net on 5:30:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια