Η έκπληξη που ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά

Μια δύσκολη απόφαση κλήθηκαν να πάρουν οι κριτές του GNTM 3 καθώς βρέθηκαν μπροστά στους τέσσερις καλύτερους του φετινού διαγωνισμού και έπρεπε να αποφασίσουν ποιος θα αποχωρούσε.

Παρασκευή, Ηρακλής, Αιμιλιάνο και Ανδρέας στο τέλος της πρώτης δοκιμασίας του τελικού GNTM βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή ώστε να ακούσουν ποιος θα δει την πόρτα της εξόδου μια ανάσα από το μεγάλο έπαθλο και το πολυπόθητο συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων.

«Θέλω να πάω σπίτι μου» σχολίασε η Ζενεβιέβ Μαζαρί όσο οι κριτές συζητούσαν μεταξύ τους ποιον παίκτη θα επιλέξουν να φύγει. «Είστε η πιο δυνατή τετράδα μέχρι στιγμής στο GNTM» και «Για μένα είστε όλοι νικητές» είπε ο Δημήτρης Σκουλός στους αγχωμένους παίκτες.

Άγγελος Μπράτης και Ζενεβιέβ Μαζαρί ευχαρίστησαν τους παίκτες ενώ έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην πορεία τους. Η Βίκυ Καγιά μη θέλοντας να παρατείνει την αγωνία των φιναλίστ ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί από το διαγωνισμό είναι ο Αιμιλιάνο.

Στην συνέχεια, Παρασκευή, Ηρακλής και Ανδρέας αφού αποχαιρέτησαν τον συμπαίκτη τους βρέθηκαν μπροστά στους κριτές όπου τους περίμενε μια ακόμα έκπληξη.

«Έχω μια τεράστια έκπληξη για σας. Από αυτή την στιγμή, αυτό το λεπτό, αυτό το δευτερόλεπτο ανοίγουν οι γραμμές του κοινού για εσάς. Μέχρι το τέλος του τελικού το κοινό μπορεί να ψηφίζει το αγαπημένο του μοντέλο» ενημέρωσε τους παίκτες η Βίκυ Καγιά και οι τρεις φιναλίστ ξαφνιάστηκαν.Σχετικά Tags
GNTM 3


Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *