Τι απαντά στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη το Survivor

Καλεσμένος του Τάκη Χατζή στο Direct είναι απόψε το βράδυ (00:15) ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον νικητή του πρώτου κύκλου του Survivor να μιλά για πολλά.

Μεταξύ άλλων παραδέχεται πως είχε πρόταση για το Bachelor, ενώ απαντά αν θα παρουσίαζε το Survivor με τον Σάκη Τανιμανίδη, με τον οποίο τον τελευταίο φαίνεται πως δεν έχουν καλές σχέσεις. Ο «Ντάνος» λοιπόν, θα μπορούσε να ήταν αυτός ο πρώτος Έλληνας «Εργένης», μιας και παραδέχεται πως του είχε γίνει πρόταση να είναι εκείνος στο ριάλιτι αγάπης. Ωστόσο, οι συζητήσεις δεν ευοδώθηκαν με τον Αγγελόπουλο να εξηγεί τώρα, αν ο λόγος που δεν προχώρησαν, ήταν το «τσουχτερό» ποσό που φέρεται να ζήτησε για να συμφωνήσει.

«Το γεγονός ότι υπάρχει μία δημοφιλία και μία δυναμική δε σημαίνει πως οτιδήποτε κάνω εγώ, το κάνω με πολλά λεφτά. Και κανείς δε μπορεί να ξέρει τις κουβέντες που έχουν γίνει. Έχουν ειπωθεί ποσά διάφορα…», είπε.

Για το αν θα πήγαινε πάλι στο Survivor, ήταν κατηγορηματικός πως δεν θα επέστρεφε ως παίκτης, όμως, θα συζητούσε την προοπτική να είχε το ρόλο του παρουσιαστή. Στην ερώτηση του Τάκη Χατζή αν θα παρουσίαζε το ριάλιτι επιβίωσης μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, είπε: «Όχι, δε νομίζω ότι το Survivor θέλει δύο παρουσιαστές».Σχετικά Tags
Bachelor Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος


Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.