Ο διαγωνιζόμενος που κέρδισε τους κριτές με την εξομολόγησή του

Οι auditions του MasterChef συνεχίζονται και οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ψάχνουν να βρουν τους μάγειρες εκείνους που θα μπουν στο σπίτι του reality διαγωνισμού μαγειρικής.

Ένας από τους παίκτες που θέλησε να κερδίσει τους κριτές του MasterChef με τις μαγειρικές του ικανότητες ήταν και ο Αλέξανδρος Συνοδινός.
Ο νεαρός διαγωνιζόμενος κατόρθωσε όμως να κερδίσει τις εντυπώσεις και με την εξομολόγησή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Συνοδινός ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ζούσα στο εξωτερικό για πολλά χρόνια, στο Λονδίνο συγκεκριμένα τα τελευταία 9, αλλά λόγω της όλης κατάστασης επέστρεψα στην Ελλάδα.

Δουλειές δεν υπάρχουν και βρήκα το MasterChef σαν μια πολύ καλή ευκαιρία να έρθω και να διαγωνιστώ. Έχω περάσει από πολλά εστιατόρια. Βρέθηκα σε μια ξένη χώρα, έτρεξα μόνος μου, μέσα σε τρεις μέρες γύρισα γύρω στα 60 εστιατόρια πόρτα – πόρτα. Μία από αυτές ήταν και η πόρτα του Γκόρντον Ράμσεϊ σε ένα από τα εστιατόριά του».

«Έφυγα λίγο πριν γίνει η τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο. Το 2016 όταν είχε πέσει το βανάκι. Η τρομοκρατική αυτή ενέργεια έγινε μια εβδομάδα αφού έφυγα και έγινε ακριβώς στην είσοδο του προσωπικού την ώρα που φεύγαμε συνήθως» πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Συνοδινός στο MasterChef.Σχετικά Tags
MasterChef


Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *