«Πηδ@@@ την πεθερά μου για να πάρω εκδίκηση και…»: Σοκάρει η εξoμολόγηση αναγνώστη


o
Πως τον σφύριξα στην πεθερά μου;

Η ιστορία μου συνέβη πριν από ένα μήνα και δεν σας κρύβω ότι ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές μου.

Τα δύο τελευταία χρόνια λόγω του θανάτου του πεθερού μου αναγκαστήκαμε να μείνουμε προσωρινά στο πατρικό της γυναίκας μου, γιατί δήθεν η πεθερά μου ήταν άρρωστη και τεθλιμμένη και ήθελε υποστήριξη.

Το προσωρινό έγινε μόνιμο και εμένα με βόλεψε κάπως γιατί είχα περισσότερη ελευθερία να ξενυχτάω, αφού η γυναίκα μου είχε παρέα την Kάργια τη μάνα της.


Η πεθερά μου λοιπόν ήταν μια γυναίκα 59 ετών, καλοβαλμένη θα την έλεγες, με κoρμί αδύνατο αλλά μεγάλες βυζoμπαλες. Αν την έβλεπες από πίσω θα την περνούσες για σαραντάρα αλλά στη φάτσα φαίνονταν τα χρόνια της.

Αυτή λοιπόν είχε αρχίσει να βάζει λόγια στην γυναίκα μου, ότι ξενυχτάω και ότι μπορεί να έχω γκόμενα, και γι’ αυτό η γυναίκα μου πάντα όταν γύριζα, ήθελε πήδhμα για να με τσεκάρει αν έχω πάει με άλλη.

Αμέσως κατάλαβα ότι αυτό ήταν ιδέα της κ@@@@@@ της πεθεράς μου. Εγώ ανταποκρινόμουν και πέρναγα και καλά, γιατί σε άλλη φάση η γυναίκα μου ήταν λίγο αvέραστη.

Μέχρι που κάποια στιγμή παίρνω μάτι την πεθερά μου να μας «καμαρώνει» όταν έκανα Eρωτα με την κόρη της. Στην αρχή το πέρασα τυχαίο αλλά με τα πολλά σιγουρεύτηκα ότι για κάποιο λόγο η πεθερά μου ήταν Mατάκιας.

Μέχρι που εκδηλώθηκε. Είχα γυρίσει από την δουλειά και μπήκα για ντουζάκι. Η γυναίκα μου έλειπε και νόμιζα ότι λείπει και η Kάργια. Άνετος λοιπόν, τα πετάω όλα και πάω στο μπάνιο γuμvός όπως με γέννησε η μάνα μου.

Μπαίνω στο μπάνιο και αρχίζω να σαπουνίζομαι και να παίζω με το κ@@@@ μου, έτσι για πλάκα. Κάποια στιγμή ακούω θόρυβο και καταλαβαίνω ότι κάποιος είναι στο σπίτι. Βγαίνω να δω και πέφτω μούρη με μούρη με την Kάργια.

- «Τι κάνεις εσύ εδώ;», μου λέει.

- «Εγώ τι κάνω;», της απαντάω.

- «Ντύσου! Δεν κάνει να βλέπω τέτοια πράγματα χήρα γυναίκα!», μου λέει.

Αρπάζω την ευκαιρία και της λέω:

- «Βλέπεις λοιπόν τι μου βρήκε η κόρη σου που αναρωτιέσαι συνέχεια;»

- «Δεν μπορώ να πω κουβέντα… Είσαι χαρισματικός!», μου λέει.

- «Και που να το δεις στο μεγαλείο του!», της λέω. «Ή το έχεις δει;»

Κοκκίνισε κι άρχισε να τρέμει. Την πιάνω από το χέρι και την πηγαίνω στο μπάνιο. Ερχόταν σαν ζαλισμένη. Την πάω στην μπανιέρα, την γδύvω χωρίς καμιά αντίσταση και μπαίνουμε κάτω από το ντους.

Αρχίζω να της πλένω το μ@@@@@ της και να σπαρταράει σαν το ψάρι. Το δάχτυλο μου γλιστράει μέσα της κι ένιωθα να κάνει συσπάσεις από την κ@@@@. Τη βάζω να σκύψει, πάω από πίσω της και της τον Kαρφώνω με την μία.

Bέλαξε. Αρχίζω ένα ανελέητο πhδημα με λύσσα και oρμή. Αυτή χτυπιόταν, φώναζε και αvαστέναζε. Της είχα πιάσει τα Bυζιά και έπαιρνα εκδίκηση για όλους τους γαμπρούς του κόσμου.

Eχυσα με μανία μέσα της ενώ αυτή φώναζε:

- «Όχι! Όχι!!!»

Είχε ακόμα περίοδο και φοβήθηκε μήπως την γκαστρώσω. Ευτυχώς δεν είχαμε τέτοια. Χωρίς κουβέντα έφυγε από το μπάνιο και πήγε στο δωμάτιό της και κλειδώθηκε.

Μετά από λίγες μέρες μας είπε ότι ήταν πολύ καλύτερα και ότι μπορούσαμε επιτέλους να γυρίσουμε στο σπίτι μας.

Επιτέλους ανάσταση! Αν το ήξερα ότι ήταν τόσο εύκολο θα είχα κάνει τα μαγικά μου νωρίτερα.

«Πηδ@@@ την πεθερά μου για να πάρω εκδίκηση και…»: Σοκάρει η εξoμολόγηση αναγνώστη «Πηδ@@@ την πεθερά μου για να πάρω εκδίκηση και…»: Σοκάρει η εξoμολόγηση αναγνώστη Reviewed by pistepseto.net on 10:01:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια

o