«Μια ιδιωτική συζήτηση δεν μου αρέσει να μεταφέρεται χωρίς να το έχω πει εγώ»

Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε και σε όσα είπε για τον ίδιο ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εγώ δήλωσα ότι προχθές ήταν η τελευταία φορά που πήγα, μετά το γεγονός μιας ιδιωτικής συζήτησης που πήρε μεγάλη έκταση στα Μέσα. Μια ιδιωτική συζήτηση δεν μου αρέσει να μεταφέρεται χωρίς να το έχω πει εγώ. Άκουσα κάτι σχόλια ότι προσπαθώ να το υποβαθμίσω. Δεν προσπαθώ να υποβαθμίσω τίποτα, απλά δεν αισθάνομαι άνετα σε έναν προθάλαμο δικαστηρίου να μην ξέρω ποιοι είναι πλάι μου και πού μπορώ να μιλήσω», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Τώρα και με τις μάσκες δεν ξέρω αν είναι μια συμπαραστάτρια των καταγγελλουσών ή αν είναι ένας δημοσιογράφος. Αυτό με κάνει να μην αισθάνομαι ήρεμα και γι αυτό το λόγο δεν θα ξαναπάω και θα πάω μόνο τη μέρα που θα καταθέσω. Το πήρα απόφαση μετά από αυτό που έγινε. Όταν ένα μικρό θέμα γίνεται τεράστιο με ενοχλεί».

«Δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι, καλά κάνουν και κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ όμως από τη δική μου πλευρά, σεβόμενος και τη δουλειά που κάνουν οι δημοσιογράφοι, δεν θα παρίσταμαι», είπε κλείνοντας ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σχετικά Tags
Γιώργος Λιάγκας Σπύρος Μπιμπίλας


Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.