Ποιοι λόγοι οδήγησαν στην απόλυση της αρχισυντάκτριας της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»

Τέλος στη συνεργασία ΣΚΑΪ– Ελεάννας Τρυφίδου δόθηκε την Πέμπτη καθώς η αρχισυντάκτρια της μεσημεριανής εκπομπής του σταθμού, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει στον σταθμό. Ο λόγος που οδήγησε τη διοίκηση στη συγκεκριμένη απόφαση αφορά στη «διάσταση απόψεων» σχετικά με τη θεματολογία της εκπομπής, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αρκετοί έσπευσαν να συνδέσουν την απόλυση της Ελεάννας Τρυφίδου με τον σάλο που είχε δημιουργηθεί λόγω του τρόπου που είχε σχολιάσει το πάνελ της εκπομπής τη σεξουαλική παρενόχληση εναντίον 20χρονης φοιτήτριας στο αμφιθέατρο του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει και η απομάκρυνση της δημοσιογράφου από τον σταθμό οφείλεται στη διαφορετική άποψη σχετικά με την θεματολογία της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Υπενθυμίζεται πως η Ελεάννα Τρυφίδου, ήταν αρχισυντάκτρια στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το Πρωινό» στον AΝΤ1 από όπου και αποχώρησε για να αναλάβει την αρχισυνταξία στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Σχετικά Tags
Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα ΣΚΑΙ


Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *