Το συγκινητικό post του Άγγελου Λάτσιου στην Ελένη Μενεγάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας: «Περνάμε αρκετές δύσκολες στιγμές αλλά…»


post
Ο μονάκριβος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος, είναι στην εφηβεία και όπως όλα τα παιδιά περνάει διάφορες ψυχολογικές διακυμάνσεις.

Ο 14χρονος πολλές φορές εκφράζεται μέσω του Instagram είτε με φωτογραφίες είτε με γνωμικά και η παρουσιάστρια είναι πάντα εκεί για ένα like ή ακόμα και για ένα σχόλιο.

Πριν λίγη ώρα ο Άγγελος μας ξάφνιασε με τα λόγια που συνόδευαν τη φωτογραφία που ανέβασε με τη μητέρα του, από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Στη φωτογραφία βλέπουμε μητέρα και γιο να κάθονται αγκαλιά σε ένα παγκάκι, σε ένα από τα χωριά της Ηπείρου που επισκέφτηκαν, ενώ η λεζάντα γράφει: «Μαμά χάρη σε σένα είμαι αυτός που είμαι σήμερα! Περνάμε αρκετές δύσκολες στιγμές αλλά σημασία έχει να κρατάμε τα ευχάριστα! Λαβ γιου ρε τρεληηηηηηηηη».

Η εν λόγω ανάρτηση είναι πολύ τρυφερή και συνάμα δημιουργεί ερωτήματα όσον αφορά στις δύσκολες στιγμές που αναφέρεται ο γιος της παρουσιάστριας.

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία ήταν ταγκαρισμένη στη φωτογραφία, έσπευσε να απαντήσει στο post γράφοντας «Μονάκριβέ μου!!!! Γιε μου… Πόσο σ’ αγαπάω» καθώς και να βάλει πολλές καρδιές.

Δείτε το Post
post

Το συγκινητικό post του Άγγελου Λάτσιου στην Ελένη Μενεγάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας: «Περνάμε αρκετές δύσκολες στιγμές αλλά…» Το συγκινητικό post του Άγγελου Λάτσιου στην Ελένη Μενεγάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας: «Περνάμε αρκετές δύσκολες στιγμές αλλά…» Reviewed by pistepseto.net on 5:10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια