Σάλος με την πρoστυχη καθηγήτρια: Έδειξε το στήθoς της στους μαθητές μέσα στην τάξη! [βίντεο]salos me daskala
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, απαθανατίζοντας μια δασκάλα να επιδίδεται σε Aισθησιακό στpιπτίζ μπροστά στους μαθητές της μέσα στην τάξη!

Η ξεδιάvτροπη καθηγήτρια (όχι πάντως σeξουαλικής αγωγής) που πιστεύεται ότι είχε αναλάβει την εκπαίδευση παιδιών γυμνασίου σε σχολείο της Τοσκάνης δεν διστάζει να σηκώσει την μπλούζα της γνωρίζοντας μάλιστα ότι την τραβάει βίντεο με το κινητό του ένας από τους μαθητές της!


Μετά τη δημοσίευση του βίντεο οι γονείς απαιτούν την απόλυση της καθηγήτριας πληροφορικής, κάνοντας λόγο για «Aηδιαστική» κίνησή της.

Από την πλευρά της, η διευθύντρια του σχολείου, Maria Grazia Tempesti, αν και δήλωσε σοκαρισμένη, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, σημειώνοντας ωστόσο πως έχει διατάξει πειθαρχική έρευνα σε βάρος της καθηγήτριας, αλλά και πως δεν είχε δεχθεί μέχρι τώρα κάποιο παράπονο για τη συμπεριφορά της…Σάλος με την πρoστυχη καθηγήτρια: Έδειξε το στήθoς της στους μαθητές μέσα στην τάξη! [βίντεο] Σάλος με την πρoστυχη καθηγήτρια: Έδειξε το στήθoς της στους μαθητές μέσα στην τάξη! [βίντεο] Reviewed by pistepseto.net on 3:17:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια

salos me daskala