Ο μάνατζερ ράγκμπι αποκάλυψε τη στρατηγική του στο Survivor – ΒΙΝΤΕΟ

survivor 14
Ένα από τα πρόσωπα που κέντρισαν το ενδιαφέρον του κόσμου στο Survivor ήταν ο μάνατζερ ράγκμπι, ο οποίος στη νέα εκπομπή του παιχνιδιού αποκάλυψε ποια ήταν η στρατηγική του, προκαλώντας τις εύλογες απορίες της Ελεονώρας Μελέτη.

«Ο τραυματισμός μου ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο γιατί δεν είναι μόνο σωματικός, αλλά είναι και τραυματισμός στην ψυχολογία. Όταν συνειδητοποιείς ότι μέσα σε τρία δευτερόλεπτα χτυπάς, γκρεμίζεται όλο το όνειρο για το οποίο έχεις έρθει εδώ.

Ήθελα να βγάλω αυτόν τον κακό εαυτό γιατί είναι ένας εαυτός ο οποίος ιντριγκάρει πάρα πολύ τον κόσμο στην αρχή, ήθελα αρνητική δημοσιότητα γιατί είναι ένας τρόπος, εγώ δεν είχα ούτε την εμφάνιση, ούτε τη σωματική διάπλαση, αλλά ούτε χαρακτηριστικά που μπορεί να κέρδιζαν το ενδιαφέρον του κόσμου κατά την πρώτη επαφή. Ναι, είναι στρατηγική. Μα, αυτό είναι το κορυφαίο παιχνίδι στρατηγικής και επιβίωσης», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Αργιανίδης.

Δείτε το βίντεο:


Ο μάνατζερ ράγκμπι αποκάλυψε την στρατηγική του... από Enikos_gr

Ο μάνατζερ ράγκμπι αποκάλυψε τη στρατηγική του στο Survivor - ΒΙΝΤΕΟ Ο μάνατζερ ράγκμπι αποκάλυψε τη στρατηγική του στο Survivor - ΒΙΝΤΕΟ Reviewed by pistepseto.net on 3:42:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια