Ανατροπή δεδομένων στο Survivor! Έτσι μένει η Σόφη Πασχάλη στο παιχνίδι κι αποχωρεί ο…!


survivor 20
Το χθεσινό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των διασήμων, ο μοναδικός που το είχε δει ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης (στα πιο τρελά του όνειρα).
Μπορεί ο Γιάννης Σπαλιάρας να ήταν φαβορί για να βρεθεί στον τάκο και η υποψηφιότητα της Πασχάλη να μη θεωρείται έκπληξη, δεν ισχύει το ίδιο όμως στην περίπτωση του Αγγελόπουλου.

survivor 20


Ο Ντάνος δεν ήταν στο κάδρο καθώς ακόμα και ο μεγαλύτερος του αντίπαλος (Χανταμπάκης) δεν είχε σκοπό να τον ψηφίσει, αφενός για να μη ρίξει άλλο λάδι στη μεταξύ τους φωτιά, αφετέρου για να φτιάξει το προφίλ του στο κοινό, που μετά την κόντρα τους άρχισε να τον βλέπει διαφορετικά.

Η ψήφος της Βαλαβάνη λοιπόν μπορεί να ήρθε από το πουθενά όμως επί της ουσίας δεν αλλάζει πολλά καθώς δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να αποχωρήσει ο Αγγελόπουλος απ’ το παιχνίδι. Το μόνο που κατάφερε με την κίνησή της αυτή η παίκτρια των διασήμων ήταν να συσπειρώσει το κοινό του Γιώργου και να χαλάσει το δικό της προφίλ, αφού από χθες το βράδυ πρέπει να ξεπέρασε στα social media Τσανγκ και μάνατζερ ράγκμπι σε αρνητικές κριτικές.

Ο Ντάνος παρόλα αυτά παραμένει το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του Survivor με απόδοση γύρω στο 4 (έπεσε απ’ την πρώτη θέση πριν 3 μέρες, η οποία ανήκει πλέον στον Μάριο).

Το ρεκόρ ψήφων που έγινε χθες σε σχέση με τις προηγούμενες ψηφοφορίες δείχνει ότι το κοινό του Ντάνου ψήφιζε μαζικά για την παραμονή του.

survivor 20

Και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο στοιχείο για τον έτερο διάσημο, τον Γιάννη Σπαλιάρα, γιατί μεγάλο μέρος των υποστηρικτών του, που θα τον ψήφιζαν σίγουρα αν κάποιος άλλος συμπλήρωνε την τριάδα, σε αυτή την ψηφοφορία ψήφισε Αγγελόπουλο.

Έτσι, ο Σπαλιάρας έχασε ένα σημαντικό κομμάτι των υποστηρικτών του, ικανό να κάνει τη μονομαχία του με την Πασχάλη ντέρμπι απ’ το πουθενά. Όλοι άλλωστε με το που βγήκαν οι τρεις υποψήφιοι θεωρούσαν Ντάνο και Σπαλιάρα φαβορί για την παραμονή και προεξοφλούσαν την αποχώρηση της Πασχάλη.

survivor 20

Ο Σπαλιάρας σε αυτή τη μάχη των δυο παραμένει φαβορί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο περίπατος που όλοι περίμεναν. Η παρουσία του φίλου και συμπαίκτη του στην τριάδα και ο φανατισμός με τον οποίον τον ψήφιζαν οι θαυμάστριες του είναι το μεγάλο όπλο της Πασχάλη. Αν τελικά μείνει στο Survivor πρέπει να ανάψει στον Ντάνο μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του Σπαλιάρα…

Στοιχηματικά ο Mr 4000 παίζεται με απόδοση 35 για να είναι ο νικητής του Survivor, ενώ η Πασχάλη βρίσκεται στην τελευταία θέση μαζί με την Ελισάβετ, με απόδοση 80.

Πηγή: Menshouse.gr

Ανατροπή δεδομένων στο Survivor! Έτσι μένει η Σόφη Πασχάλη στο παιχνίδι κι αποχωρεί ο...! Ανατροπή δεδομένων στο Survivor! Έτσι μένει η Σόφη Πασχάλη στο παιχνίδι κι αποχωρεί ο...! Reviewed by pistepseto.net on 6:31:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια