Τα «πρέπει» που είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί η Μίντλετον

Η βασίλισσα Ελισάβετ στέλνει… μπιλιετάκια στη νύφη της λόγω των ενδυματολογικών επιλογών της δεύτερης.

Ο λόγος που το κάνει αυτό η βασίλισσα Ελισάβετ, είναι πως όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στεφθεί βασιλιάς, η Κέιτ Μίντλετον θα στεφθεί «βασίλισσα σύζυγος». Ως τέτοια λοιπόν, είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί αυστηρά ένα σύνολο κανόνων.

Ανάμεσα σε αυτούς τους κανόνες υπάρχουν και αρκετοί που αφορούν στη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ και έχουν σχέση τόσο με το μήκος της φούστας της, τα χρώματα που επιλέγει να ντυθεί αλλά και τα καλσόν της.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, όταν εντοπίζει κάποιο… ατόπημα της νύφης της, επιλέγει να της στέλνει σημειώματα στα οποία της τονίζει τα λάθη της.

«Η Κέιτ Μίντλετον έχει ένα διαφορετικό σύνολο κανόνων και περιορισμών επειδή πρόκειται να γίνει βασίλισσα. Αυτή και η Μέγκαν δεν βρίσκονται στην ίδια πλευρά. Η Κέιτ Μίντλετον οφείλει να φορά τις φούστες της σε συγκεκριμένο μήκος. Η βασίλισσα φημολογείται πως συχνά στέλνει σημειώματα, αν δεν της αρέσει το μήκος ή ένα συγκεκριμένο σύνολο ή συγκεκριμένα χρώματα καλσόν», δήλωσε σε συνέντευξή της η Βρετανίδα Άσλεϊ Πίρσον, δημοσιογράφος των celebrities και ειδική στη βασιλική οικογένεια.

Σχετικά Tags
Βασίλισσα Ελισάβετ Κέιτ Μίντλεττον


Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *