Οι χωρισμοί τους αποτέλεσαν πρώτο θέμα στα media

Οι σχέσεις τους τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας, οι κοινές τους εμφανίσεις αποτελούσαν θέμα συζήτησης στην εγχώρια showbiz, οι γάμοι τους έγιναν το «θέμα της χρονιάς» και τα διαζύγια τους έσκασαν σαν… βόμβα μέσω ανακοίνωσης που έστειλαν οι ίδιοι είτε στα ΜΜΕ είτε ανήρτησαν στα social media.

Ζευγάρια που αγαπήθηκαν πολύ, τόσο μεταξύ τους αλλά και από τους θαυμαστές τους, όταν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, θέλησαν οι ίδιοι να ενημερώσουν το κοινό και εξέδωσαν… δελτίο τύπου.

Μαραντίνης – Χρηστίδου: «Αφού χώρισαν αυτοί όλοι θα χωρίσουν»

Πρόσφατο παράδειγμα αυτό της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, οι οποίοι μέσω μιας ανάρτησης στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, στις 23/04/2019, η οποία «ανέβηκε» ταυτόχρονα ενημέρωσαν πως χωρίζουν. Τα σχόλια κατέκλυσαν τα προφίλ τους λόγω του ότι το ζευγάρι τα τελευταία 13 χρόνια έδειχε βαθιά ερωτευμένο και αγαπημένο, ανέφεραν πως: «αφού χώρισαν αυτοί όλοι θα χωρίσουν».

Η ανακοίνωση αρχικά ανέφερε πως: «Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς. Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου.» ενώ έκανε λόγο και για δύσκολη απόφαση: « Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή.»

Μπαλατσινού – Κωστόπουλος: Προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας

Μέσω ενός κειμένου στο site τους, Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος ενημέρωσαν το κοινό για τον χωρισμό τους έπειτα από 18 χρόνια γάμου, στις 05 Ιουλίου 2016, περίπου στις 21.30.

«Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι.

Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ’ όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας.

Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια.

Τζένη Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος», έγραψαν χαρακτηριστικά τότε.

Φερεντίνος-Παυλίδου: Χωρίσαμε! Είναι οριστικό

Τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου, έχουν προβλήματα στη σχέση τους, είχαν «φουντώσει» το 2016. Το ζευγάρι θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες και το έκανε μέσω μιας δημοσίευσης στην εφημερίδα RealNews, τον Οκτώβριο του 2016: «Χωρίσαμε! Είναι οριστικό και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Και δεν είναι… σενάρια», ανέφεραν και συμπλήρωναν: «Ενημερώσαμε τα παιδιά μας για τη μεγάλη αυτή απόφασή μας και πλέον μπορούμε να πούμε πως τραβάμε χωριστούς δρόμος, αλλά μένουμε αγαπημένοι. Είμαστε ο ένας πλάι στον άλλο και έτσι θα είμαστε πάντα».

Λιάγκας-Σκορδά: Οι χωριστές διακοπές και το τηλεοπτικό διαζύγιο

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης, ήταν αυτό των Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά. Το καλοκαίρι του 2016, οι δυο παρουσιαστές έκαναν ξεχωριστές διακοπές, κάτι που παρατήρησαν οι φωτογράφοι και οι φήμες άρχισαν να «φουντώνουν» πως κάτι δεν πάει καλά στη μεταξύ τους σχέση. Λίγο καιρό αργότερα ήρθε και το τηλεοπτικό διαζύγιο αφού χώρισαν τους επαγγελματικούς τους δρόμους. Το ζευγάρι, με μια ανακοίνωση στην εφημερίδα RealNews ανέφερε: «Ναι, δεν είµαστε πια µαζί, αλλά έχουµε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουµε και θα µας ενώνουν για πάντα».

Τσιμιτσέλης-Λασκαράκη: Ο έρωτας που γεννήθηκε μπροστά από τις κάμερες

Μέσω του κοινού τους δικηγόρου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη, τον Σεπτέμβριο του 2017 θέλησαν να ενημερώσουν το κοινό για τον χωρισμό τους.

Η λιτή τους ανακοίνωση η οποία εστάλη στα Μέσα ανέφερε: «O κ. Γιάννης Τσιμιτσέλης και η κα Βάσω Λασκαράκη επιθυμούν να θέσουν υπόψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωση του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, ότι με κοινή απόφαση τους απόφαση, την οποία έλαβαν με πνεύμα και σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης και αλληλεκοτανόησης, επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της συζυγικής τους ζωής. Ο κ. Τσιμιτσέλης και η κα. Λασκαράκη εξακολουθούν και θα εξακολουθήσουν να πορεύονται με την ίδια βαθιά εκτίμηση και τον ίδιο σεβασμό του ενός προς τον άλλον, με τον οποίο πορεύθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι αυτονόητο ότι παραμένουν πρώτιστα προσηλωμένοι στην ανατροφή του παιδιού τους, για την ευτυχία προστασία του οποίου θα συνεχίσουν να μεριμνούν, από κοινού, με αμείωτη στοργή». Ο έρωτας των δυο ηθοποιών «γεννήθηκε» μπροστά στις κάμερες όταν πρωταγωνιστούσαν στην Πολυκατοικία, το πετυχημένο σήριαλ του Mega.

Μενεγάκη – Λάτσιος: Οι… πρωτοπόροι που έδειξαν τον δρόμο

Η «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης χώρισε από τον «βασιλιά» της και έδειξε τον δρόμο και στα μετέπειτα ζευγάρια της ελληνικής showbiz για το τρόπο που πρέπει να το κάνουν.

Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος, ήταν το πρώτο ζευγάρι που έκανε γνωστό το διαζύγιο του μέσω ανακοίνωσης για τα ελληικά δεδεμένα, πριν από 9 χρόνια.

Ιανούαριος του 2010 και το ζευγάρι, μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης γνωστοποιούσε το διαζύγιο του: «Έπειτα από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους» ανέφεραν τότε.

Σχετικά Tags
Διαζύγιο Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός


Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.