Τον Αλέξη Τσίπρα επέλεξε η Έβελυν Καζαντζόγλου όταν η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με ποιον πολιτικό θα ήθελε να συνεργαστεί, αναλαμβάνοντας το ρόλο της image maker του.

«Θα μπορούσα να συνεργαστώ με τον Τσίπρα, ο οποίος έχει δείξει ότι έχει ένα δικό του στυλ, αλλά θα μπορούσες να του κάνεις πολλά πράγματα. Είναι ένας ωραίος άντρας, μπορείς να κάνεις πράγματα. Θα έπρεπε να τον πείσεις μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία γιατί θα πρέπει να βάλει αυτή τη γραβάτα», ανέφερε και εξήγησε:

«Υπάρχει λόγος που υπάρχει αυτή η γραβάτα, και για ποιο λόγο βάζουμε και συγκεκριμένο χρώμα ανάλογα με την περίοδο που είναι, γιατί επιλέγουν τη συγκεκριμένη γραβάτα, το συγκεκριμένο χρώμα, για να δώσουν ένταση σε αυτά που λένε. Το κόκκινο, ας πούμε, δεν είναι τυχαίο που το επιλέγουν όλοι στις τελευταίες προεκλογικές ομιλίες, είναι ένα χρώμα δυναμισμού. Δίνεις στον άλλον την αίσθηση ότι εγώ είμαι εδώ, μπορώ να βάλω το κόκκινο. Καλή ώρα, το κόκκινο κραγιόν που φοράμε τραβάει την προσοχή. Οπότε κάτι τέτοιο θα έκανε τη ζωή του ίσως λίγο πιο εύκολη. Γιατί ουσιαστικά οι image makers αυτό κάνουμε, κάνουμε τη ζωή των πολιτικών λίγο πιο εύκολη, για να επικοινωνήσουν όσα θέλουν να επικοινωνήσουν».Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *